Schema 31 oktober

Hieronder staan de schema’s die we zouden gaan lopen met de gehele groep. Train zelf, of met maximaal 3 anderen en hou dit schema als leidraad.

5 km groepen en starters

Loop rustig 8 a 12 minuten in en doe onder het lopen dynamische oefeningen en wat loopscholing. In de training van ongeveer 60 minuten doe je 4 x 4 minuten DL2. Probeer niet te hard te gaan probeer iedere keer de 4 minuten met dezelfde snelheid te lopen dus goed doseren.

Totale omvang ± 4 tot 7 km.

10 kilometer groepen

Loop rustig 8 a 12 minuten in en doe onder het lopen dynamische oefeningen en wat loopscholing. In de duurloop van ongeveer 70 minuten doe je 4 x 6 minuten DL2. Probeer niet te hard te gaan probeer iedere keer de 6 minuten met dezelfde snelheid te lopen dus goed doseren.

Totale omvang ± 9 tot 12 km.

Halve marathon groepen

Loop rustig 8 a 12 minuten in en doe onder het lopen dynamische oefeningen en wat loopscholing. In de duurloop van ongeveer 90 minuten doe je 5 x 8 minuten DL2. Probeer niet te hard te gaan probeer iedere keer de 8 minuten met dezelfde snelheid te lopen dus goed doseren.

Totale omvang ± 16 tot 19 km.