Peter bedankt! 2022 start met een nieuwe coördinator.

De meesten van jullie weten waarschijnlijk niet beter dan dat Peter Duijndam de man achter de organisatie van het loopproject is. Afgelopen jaar heeft hij te kennen gegeven dat hij ‘nu ook wel eens iets anders op de zomerse zaterdagen’ wil gaan doen. En daarmee heeft hij aangegeven dat er een vervanger gezocht mocht worden. Maar ja… wie gaat (of durft) dat stokje na zoveel jaar van hem overnemen…

Ik heb er even over na moeten denken. In een gesprek met Peter heeft mij er van verzekerd ‘dat het allemaal best mee valt’. Of dat zinnetje nou de twijfel heeft weggenomen, dat kan ik niet garanderen, maar het project is té leuk om niet te organiseren. Dus ik neem met veel plezier en enthousiasme de rol als coördinator van Peter over.

Maar niet voordat ik Peter ook langs deze weg heb bedankt voor zijn inzet van de afgelopen jaren!

Uiteraard organiseer ik het loopproject niet alleen. In de komende tijd zal het hele team zich aan jullie voorstellen.

Sportieve groet,
Yvette de Jong