Nieuwsbrief 27 juli 2022

Een nieuw jaar, een nieuw project en een nieuw team!
 
Op zaterdag 3 september start er een nieuwe editie van het lopersproject in Ter Heijde. Ben jij er ook weer bij?
 
Wie is dat nieuwe team?
Het nieuwe team bestaat uit een aantal bekende trainers, maar ook een aantal nieuwe trainers. Er is een ondersteunend team; communicatie en sponsoring en een nieuwe coördinator.
 
Peter Duyndam heeft na heel veel jaar het stokje van coördinator overgedragen aan Yvette de Jong. Yvette is als bestuurslid wegatletiek betrokken bij Olympus’70 en is met veel enthousiasme gestart als nieuwe coördinator. Het hele team is te vinden op de website en zal de komende tijd met naam en toenaam worden voorgesteld op Facebook en Instagram.
 
Wat is er nog  meer veranderd?
Afgelopen jaar heeft John van der Spek van JS Laadtechniek aangegeven als sponsor te stoppen. We hebben een aantal bedrijven gevonden die het mooie lopersproject in Ter Heijde de komende jaren willen steunen. Alle sponsoren worden op de site en op social media voorgesteld.
 
Wat blijft er het zelfde?
Een mooi lopersproject van de Ter Heijde Runners!
Zaterdag 3 september om 14.00 uur gaan we van start vanaf de Wielepet in Monster. Er kan weer op alle afstanden getraind worden naar de wedstrijd in november. Wandelen, starten met hardlopen, de 5-10-21 km … alles is weer mogelijk! En uiteraard is er ook dit jaar weer een loopshirt voor jullie beschikbaar bij inschrijving.
 
Inschrijven
De inschrijving is geopend!
Inschrijven is uitsluitend digitaal mogelijk via de website. Deelname aan het project kost €55,- (leden van Olympus’70 betalen €45,-). Inschrijven kan tot 2 weken na de startdatum van het project.
 
Verdere informatie is te vinden op de website en op de social media kanalen. Heb je vragen of wil je iets delen, stuur gerust een e-mail aan Yvette.