Deelname aan het Ter Heijde project is altijd VOOR EIGEN RISICO.

Ondanks het feit dat de trainingen worden gegeven door deskundige en ervaren trainers kan er altijd iets gebeuren tijdens een training wat niet voorzien was. Voorkomen is echter beter dan genezen. Sporten is in Nederland zeer populair. Nederlanders sporten regelmatig in georganiseerd en ongeorganiseerd verband. Daarnaast is er een groep die (weer) wil beginnen met sporten. Soms wil men het maximale uit zijn sport halen anderen doen het om gezond bezig te zijn. Maar niets is voor een sporter zo vervelend als gehinderd worden door een blessure.

Begin je weer met sporten of ben je net als veel lopers net iets ouder dan raden wij je aan voorafgaand aan deelname aan het lopersproject contact op te nemen met je huisarts, of een (sport)medisch onderzoek te ondergaan.

Als blijkt dat je niet in de voor jou juiste groep aan het trainen bent, dan heeft de organisatie altijd het recht om je, uiteraard na overleg, in te delen in een andere categorie. Dit om het risico op blessures en overbelasting zo gering mogelijk te houden.

Deelnemen aan het lopersproject kost bij het voorinschrijven € 50,–. Na-inschrijven kost € 55,–. De voorinschrijving is gesloten. Je kunt vanaf zaterdagmiddag 7 september om 16:00 online na-inschrijven.

Leden van Olympus ’70 krijgen € 10,– korting op het inschrijfgeld.

Na het invullen van het onderstaande formulier en het drukken op de knop ‘Betalen’, wordt je doorgeleid naar Mollie Payments voor de daadwerkelijke betaling. Je inschrijving is pas definitief als de betaling is afgerond; mocht je problemen ondervinden met de betaling, neem dan contact op met de Ter Heijde Runners via info@terheijderunners.nl.

[formidable id=2]