Deelname aan het Ter Heijde project is altijd VOOR EIGEN RISICO.

Ondanks het feit dat de trainingen worden gegeven door deskundige en ervaren trainers kan er altijd iets gebeuren tijdens een training wat niet voorzien was. Voorkomen is echter beter dan genezen. Sporten is in Nederland zeer populair. Nederlanders sporten regelmatig in georganiseerd en ongeorganiseerd verband. Daarnaast is er een groep die (weer) wil beginnen met sporten. Soms wil men het maximale uit zijn sport halen anderen doen het om gezond bezig te zijn. Maar niets is voor een sporter zo vervelend als gehinderd worden door een blessure.

Begin je weer met sporten of ben je net als veel lopers net iets ouder dan raden wij je aan voorafgaand aan deelname aan dit project contact op te nemen met je huisarts, of een (sport)medisch onderzoek te ondergaan.

Als blijkt dat je niet in de voor jou juiste groep aan het trainen bent, dan heeft de organisatie altijd het recht om je, uiteraard na overleg, in te delen in een andere categorie. Dit om het risico op blessures en overbelasting zo gering mogelijk te houden.

Deelnemen aan het lopersproject kost bij het voorinschrijven € 50,–. Na-inschrijven kost € 55,–. De voorinschrijving loopt tot en met vrijdag 3 september. Je kunt vanaf zaterdag 4 september na-inschrijven. Schrijf je zaterdag 4 september voor 14:00 uur in dan kun je gewoon meedoen, neem in dat geval de mail met daarop de bevestiging van inschrijving mee (op je telefoon of op papier). 

Het is dit jaar niet mogelijk contant af te rekenen, lukt het niet via het inschrijfformulier stuur dan een mail naar info@terheijderunners.nl.

Leden van Olympus ’70 krijgen € 10,– korting op het inschrijfgeld. Vul om deze korting te krijgen de waarde lid olympus in bij de couponcode en kies vervolgens Kortingsbon Toepassen. Wij controleren vervolgens achteraf of we je kennen en als dat het geval is, dan blijft de korting bestaan.

Coronamaatregelen

Om jezelf en anderen te beschermen willen we je vragen om je aan de volgende maatregelen te houden:

  • Inschrijven: alleen via de website.
  • Probeer 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Deze maatregelen zijn afgestemd op de situatie van juni 2021. We houden ons het recht voor om de maatregelen aan te passen als de situatie daar om vraagt. We houden ons hierbij aan de algemeen geldende richtlijnen.

Heb je milde klachten: Verkoudheidsklachten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, verhoging of als je plotseling niet goed meer ruikt of proeft. Blijf thuis, laat je testen, ziek uit, maar kom niet naar de training. Laat je testen, kijk op Rijksoverheid.nl hoe je een afspraak voor een test maakt.

Deelnemers van vorig jaar

Heb je vorig jaar meegedaan? Schrijf dan NIET in, we hebben alle deelnemers van vorig jaar automatisch op de deelnamelijst van 2021 gezet. Wil je jezelf uitschrijven? Stuur dan een mail naar info@terheijderunners.nl

Na het invullen van het onderstaande formulier en het drukken op de knop ‘Betalen’, wordt je doorgeleid naar Mollie Payments voor de daadwerkelijke betaling. Je inschrijving is pas definitief als de betaling is afgerond; mocht je problemen ondervinden met de betaling, neem dan contact op met de Ter Heijde Runners via info@terheijderunners.nl.